Popis
Červené fazole je vhodné zařadit do jídelníčku především kvůli vysokému podílu bílkovin a vlákniny. Po uvaření mají nasládlou chuť a skvěle se hodí při přípravě pikantních pokrmů. Proto jsou jednou ze základních surovin známého mexického pokrmu „chilli noc carne“. Můžete ji také zkombinovat se zeleninou, houbami, bramborami a připravit tak vynikající fazolovou polévku nebo salát ve studené variantě. Zcela jistě si také pochutnáte, když z fazolí připravíte vegetariánské placky.
Složení
100% fazole červená ledniva (Čína)
Země původu: Čína
Obsah: 500 g
Skladování
Při teplotě do 25 °C, v čistém prostředí, bez přítomnosti cizího zápachu.
Návod k přípravě
Namočte na 8-12 hod., propláchněte a vařte cca 1 hod. do měkka.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.